Harmonie van lichaam en geest - Patrizia Fiorenza
Bach Bloesems en coaching
 
 
Bach-bloesemtherapie is een door de homeopaat Edward Bach opgestelde alternatieve geneeswijze. De Bach-bloesemtherapie stelt dat aroma's van bloesems heilzaam zijn om ziekte als gevolg van een niet bij een persoon passende leefwijze te voorkomen.
 
Door Bach werden 38 verschillende bloesemremedies (waaronder "Rockwater", oftewel bronwater) opgesteld. Een extra Bach remedy is de Rescue remedy, die een mix is van 5 andere remedies. De Rescue remedy is dan ook bedoeld als EHBO tegen stress en panieksituaties, en veel gebruikers van de bloesemtherapie dragen Rescue altijd bij zich. Rescue Remedie wordt dan ook in de media aanbevolen tegen examenvrees en stress. Dat klopt, maar Bach Bloesem remedies doen veel meer! De Bach Bloesem Remedies kunnen bijvoorbeeld paniek, zorgen, irritatie, verdriet en onzekerheid verhelpen. Oude patronen maken plaats voor je authentieke zelf, waardoor je geleidelijk in je kracht zal gaan staan.
 
Als Bach Bloesem Therapeut kan ik een op maat gemaakte receptuur van de juiste Bach Bloesem Remedie samenstellen en geef ik je praktische tools om je bewustzijn te prikkelen, met als einddoel de waarnemer te zijn van een situatie, zonder dat je door een  "negatieve'" emotie (ego) beïnvloed wordt.
 
Wees weer meester van jouw leven!
 
 

 
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint