Harmonie van lichaam en geest - Patrizia Fiorenza
Eindelijk afvallen m.b.v. "de Gabriel Methode"!
 
De meeste afvalprogramma's besteden nauwelijks aandacht aan de samenwerking tussen lichaam en geest. En daarom werken diëten niet- of maar tijdelijk. 
 
De Gabriel Methode is een vernieuwende mind-body aanpak, waar we naar de oorzaken van je overgewicht gaan kijken: voel je je veilig, heb je last van stress, volg je wel je passie?
 
Als je eenmaal de oorzaken van je overgewicht hebt leren kennen, en geleerd hebt hoe je die kan elimineren door middel van visualisaties, positief denken en het toevoegen van de juiste voeding, zal je blijvend afvallen! Je lichaam zal "dun" willen zijn, en hoeft je dus niet meer te beschermen.
 
Vet-opslag is een reactie van het lichaam op een vorm van stress. Wanneer we deze stress oplossen gaat het lichaam uit de vet-opslagstand (VET-knop gaat dan uit) en gaat afvallen vanzelf.
 
Het doel van de Gabriel Methode is om te identificeren waarom jouw VET-knop aanstaat en welke triggers bij jou van toepassing zijn. Deze triggers bevinden zich op 5 niveaus van het mens-zijn:
 
- Het Fysieke niveau - wat zijn je eetpatronen?
- Het Emotionele niveau - heb je last van trauma's, verdriet, gebrek aan liefde?
- Het Mentale niveau - wat denk je over jezelf en welke overtuigingen heb je over jezelf?
- Het Energetische niveau - kun je moeilijk nee zeggen, en kun je bij jezelf blijven?
- Het Spirituele niveau - kan je je hart volgen?
 
Als je kiest om af te vallen met deze methode kies je voor een blijvende verandering die tijd en een proactieve houding vraagt. Je krijgt een prachtige ervaring, maar vooral jezelf weer terug! 
 
Deze methode gaat over bewustwording, en uiteindelijk leer je om meester te worden van je lijf en je leven!
  
 
 
 
 
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint