Harmonie van lichaam en geest - Patrizia Fiorenza
 
Over mij
 
 
Nogmaals welkom op mijn site. Ik ben Patrizia Fiorenza. Mijn wens is om te helpen waar nodig is om tot inzichten te komen. Luisteren naar je innerlijke stem, en contact maken met je innerlijke doel is waar het om draait. Wanneer je helemaal opgaat in wat je doet, worden je daden geladen met spirituele kracht, en zal de wet van aantrekkingskracht ook zijn diensten bewijzen.
 
Kort over mij:
 
Ik ben geboren in Nederland met Italiaanse roots. Na mijn HBO opleiding International Business and Languages heb ik in een van de grootste Italiaanse modehuizen gewerkt in Cattolica, Emilia Romagna. Psychologie en spiritualiteit hebben me echter altijd gefascineerd. Hoe mensen omgaan met problemen en dan vooral de individuele verschillen daarin vind ik zeer interessant.
 
In 2010 heb ik de Nieuwe Therapieen met Bach Bloesem opleiding afgerond aan de CINT Benelux opleidingsinstituut in Badhoevedorp. Methodiek volgens Ditmar Kramer met Bach Bloesems, etherische olien, metalen, edelstenen, kleuren en klanken. 
 
Daarna volgde ik de Conscious Coaching opleiding, om contact te maken en werken met het Onderbewustzijn.
 
En als laatst heb ik met succes de opleiding tot Gabriel Methode coach afgerond.
 
Tevens heb ik talloze workshops en seminars gevolgd, van o.a. Tijn Touber, Juno Burger, NLP trainer Robin Stevens en Stephen R. Covey (van de bestseller "the 7 habits of highly effectvive people).
 
Ik hoop een bijdrage te kunnen leveren aan je persoonlijke en spirituele groei, en zie je graag terug!
 
Liefs,
 
Patrizia
 
 
 
 
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint