Harmonie van lichaam en geest - Patrizia Fiorenza
RSS

Recente posts

Thrust
Hope, Faith and Love
Eigenwaarde en Zelfrespect
Liefde...het is zo makkelijk!
Visit to Ketut Liyer@Bali

Categorie├źn

de Gabriel Methode
Liefde
memories
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Visit to Ketut Liyer@Bali

Vorig jaar was ik op Bali. Een ding wist ik zeker, ik wil naar Ketut Liyer. Ik ben op de bonnefooi naar Denpassar gevlogen met manlief, dochtertje en twee goeie vrienden en we zouden het beleven! Eén ding: ik wil naar Ketut.
 
Ik had, natuurlijk net als die 30 andere dames voor me die allemaal een nummertje in hun hand hadden en al uren in de Balinese hitte zaten te wachten, Elizabeth Gilbert's boek gelezen "Eten, Bidden en Beminnen". Het was allemaal zo herkenbaar wat ze beschreef, en ik wilde hem ontmoeten.
 
Het is zo grappig hoe synchroniciteit werkt. Net wanneer ik met iets worstel, ligt het antwoord voor me, en meestal in het boek dat ik op dat moment lees, of het ligt verscholen in andere magische gebeurtenissen. Ik weet nog heel goed dat ik bij het lezen van "Eten, Bidden en Beminnen" worstelde met de vraag waarom ik zo'n afkeer had gehad van Italie, en Gilbert niet. Italie is immers zo mooi en het eten is zo lekker, en toch mistte ik iets.
 
Elizabeth had het over één woord die een stad zou moeten symboliseren, en daar was ze met haar vrienden over aan het filosoferen. Die van Rome was seks. Toen pas begreep ik waarom ik zo nodig weg wilde. Ik was lang op zoek naar mijn identiteit als Italiaanse in Nederland. Ik ben op mijn negentiende met mijn tweelingzus en haar toenmalige vriend vertrokken naar Italie, en we kwamen in het bruisende Riccione terecht. In plaats van mezelf vinden ben ik langzaam mezelf verloren in de Italiaanse modewereld. Een wereld van uiterlijke vertoning, macht en diep verweven in het nachtleven. Het was moeilijk om staande te blijven, ik was kennelijk niet nuchter genoeg zoals onze Nederlandse meiden die het ver schoppen in die wereld.
 
Ik wilde meer...ik had diepgang nodig. Maar wat is het woord dat Amsterdam zou symboliseren? Daar ben ik nog niet uit, ik vind het nogal persoonlijk. Voor mij betekent het groei, ontwikkeling, transformatie.
 
Wat Ketut mij nog vertelde is dat ik "Lucky" ben, en dat ik succes heb in alles wat ik doe en zal gaan doen. Misschien heeft hij me al die tijd in de gaten gehouden en gezien dat ik minstens 3 uur geduldig heb gewacht en dat mijn dochtertje van 3 zo lekker gespeeld heeft met zijn kleindochter in die hitte. Ja, ik heb ook zo'n geluk!
 
 
 
 
 
 
 
De ontmoeting met Ketut was heel bijzonder, en ook al is hij een dementerende ouwe man die dingen graag herhaalt, probeer ik eruit te halen wat mijn Positieve groei kan ondersteunen! En als we echt geloven dat we succesvol kunnen zijn, dan zijn we het ook!
 
 
 
 
I'm blessed.
 
 

1 Reactie op Visit to Ketut Liyer@Bali:

Comments RSS
telicando marafecco on vrijdag 31 oktober 2014 00:33
Diese Macher wird in der Regel Regel haben Hunderte von 1000 von typische sportlichen Aktivitaeten Einfuegen Wetten auf ihre Websites daily .Die meisten werden gehen zusammen mit was auch immer sie haben gehoert ueber Begriff von Mund .
Reageren op een reactie

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint