Harmonie van lichaam en geest - Patrizia Fiorenza
RSS

Recente posts

Thrust
Hope, Faith and Love
Eigenwaarde en Zelfrespect
Liefde...het is zo makkelijk!
Visit to Ketut Liyer@Bali

Categorieën

de Gabriel Methode
Liefde
memories
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Liefde...het is zo makkelijk!


Helpdesk en klant - gesprek

Helpdesk: Goedemorgen, waarmee kan ik u van dienst zijn?

Klant: Ik heb er lang over nagedacht, maar ik wil nu Liefde gaan installeren. Kunt u me daar stap voor stap bij helpen?
 
Helpdesk: Jazeker kan ik dat. Bent u er klaar voor?

Klant: Tja, ik ben niet zo technisch, maar ik denk dat ik er wel klaar voor ben.

Helpdesk: De eerste stap is het openen van uw Hart. Weet u waar uw Hart zit? 

Klant: Ja, dat weet ik, maar er worden nu verschillende andere programma’s uitgevoerd. Kunnen die tijdens het installeren blijven draaien?

Helpdesk: Welke programma’s zijn dat? 

Klant: Laat me eens kijken, op het ogenblik worden Oud-Zeer.exe, Lage-Zelfwaardering.exe, Wrok.exe en Wrevel.com uitgevoerd. 

Helpdesk : Geen probleem hoor, want Oud-Zeer.exe wordt geleidelijk door Liefde gewist uit uw huidige besturingssysteem. Lage-Zelfwaardering.exe wordt op den duur door een module van Liefde overschreven die Hoge-Zelfwaardering.exe heet. Maar Wrok.exe en Wrevel.com moet u wel helemaal afsluiten. Door deze programma’s kan Liefde niet goed worden geïnstalleerd. Kunt u deze afsluiten?

Klant: Kunt u me daarbij helpen? 

Helpdesk: Met genoegen. Ga naar uw startmenu en klik op Loslaten.exe. Doe dat net zolang tot Wrok.exe en Wrevel.com helemaal zijn gewist. 

Klant: OK, dat is gebeurd. Nu is Liefde vanzelf gestart. Is dat normaal? 

Helpdesk: Ja, hoor. U moet nu een melding krijgen dat het opnieuw wordt geïnstalleerd voor de levensduur van uw Hart. Krijgt u die melding?

Klant: Ja, die zie ik. Is Liefde nu helemaal geïnstalleerd? 

Helpdesk: Ja, maar denk eraan dat u nu alleen nog maar de basisprogramma’s heeft. U moet de andere Harten aansluiten voor de programma-uitbreidingen. 

Klant: Oei, ik krijg al een foutmelding. Wat moet ik nu doen? 

Helpdesk: Welke foutmelding? 

Klant: Er staat “Fout 412 – Programma wordt niet uitgevoerd op interne componenten.” Wat wil dat zeggen? 

Helpdesk: Geen zorgen hoor. Dat is een probleem dat wel vaker voorkomt. Het wil zeggen dat Liefde is ingesteld om op externe Harten te worden uitgevoerd, maar dat het nog niet op uw eigen Hart draait. Het ligt nogal ingewikkeld, maar in lekentermen wil het zeggen dat u pas aan liefde voor anderen toekomt als u eerst Liefde voor uw eigen computer draait. 

Klant: Wat moet ik dan doen?

Helpdesk: Kunt u de map Zelf-Aanvaarding openen? 

Klant: Ja, die heb ik. 

Helpdesk: Mooi zo. U wordt er echt goed in. 

Klant: Dank u. 

Helpdesk: Graag gedaan. Klik op de volgende bestanden en kopieer die naar de map Mijn-Hart: Vergeef-jezelf.doc, Ken-je-waarde.txt en Erken-je-Beperkingen.doc. De computer zal alle bestanden overschrijven die problemen geven en programma’s met fouten verbeteren. U moet ook Overdreven-Zelfkritiek.exe uit alle programma’s wissen en dan de prullenbak leegmaken zodat u zeker weet dat het voorgoed verdwenen is en nooit meer terug kan komen. 

Klant: Zo, dat is gebeurd. Hela! Mijn Hart loopt vol met nieuwe bestanden. Glimlach.mpg draait nu op mijn beeldscherm en geeft aan dat Vrede.com en tevredenheid.com in mijn Hart worden overschreven. Is dat normaal? 

Helpdesk: Dat gebeurt wel eens, ja. Voor sommigen duurt het een tijdje, maar op den duur worden alle programma’s geladen. Maar, alles op zijn tijd. Dus Liefde is nu geïnstalleerd en wordt uitgevoerd. Vanaf nu moet u het allemaal zelf aankunnen. Ik heb nog één ding voordat ik ophang. 

Klant: Ja? 

Helpdesk: Liefde is een gratis programma. Zorg ervoor dat u het programma geeft aan iedereen die u maar tegenkomt. Die geven het dan weer aan anderen en van hen krijgt u dan weer soortgelijke andere mooie programma’s.

 

 


2 Reacties op Liefde...het is zo makkelijk!:

Comments RSS
telicando marafecco on vrijdag 21 november 2014 03:49
Wetten Against das Streak Sie Wette 100 $ gegenueber Eco-friendly Bay Maskierung in Woche elf. telicando marafecco http://telicandomarafecco24.com telicando marafecco
Reageren op een reactie


réplicas de relojes on zaterdag 29 november 2014 16:46
Dont Wette im Gegensatz zu gegen die Cowboys, nur weil weil muessen Sie drop zu reduzieren. réplicas de relojes http://www.replicarelojesrapido.com réplicas de relojes
Reageren op een reactie

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint