Harmonie van lichaam en geest - Patrizia Fiorenza
RSS

Recente posts

Thrust
Hope, Faith and Love
Eigenwaarde en Zelfrespect
Liefde...het is zo makkelijk!
Visit to Ketut Liyer@Bali

Categorie├źn

de Gabriel Methode
Liefde
memories
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Eigenwaarde en Zelfrespect

Ik ben enorm fan van Annemarie Postma. Zij studeerde rechten en werd daarna het eerste professionele Europese fotomodel met een handicap. Annemarie is ook een succesvol publiciste en life science auteur en heeft als specialiteit eigenwaarde en zelfrespect.

Inmiddels is het ook mijn thema en het kleurt als een rode draad mijn leven en die van mijn cliënten.

"Eigenwaarde en Zelfrespect vormen het absolute kernpunt in onze ontwikkeling. Of je nu gemoedsrust of Liefde zoekt, of gezonder wilt zijn, alles begint bij de innerlijke overtuiging dat je dit ook echt waard bent, dat je de overvloed van het leven verdient! (...)

Als je jezelf niet genoeg waardeert en respecteert zal er onbewust altijd een stemmetje in je zeggen: "Ik verdien geen geluk", en zul je al het positieve en goede wat er op je levensweg komt niet kunnen omarmen."

In mijn praktijk heb ik veel te maken met (vooral) jonge mensen die weinig eigenwaarde hebben. Bloesem Remedies kunnen helpen het basisvertrouwen terug te krijgen. Dagkoekoesbloem bewerkstelligt het proces dat je in staat stelt jezelf te laten zien dat je er mag zijn. Het sterkt je zelfvertrouwen. Je kan je eigen persoonlijkheid ontvouwen. Loodkruid helpt bij het "luisteren"naar datgenen wat voor jou belangrijk is en laat je hierdoor ook niet meer beïnvloeden door anderen. Immortelle is ook een bijzondere bloesem, het laat de zon weer in je hart schijnen en alle donkere wolken zullen verdwijnen.

Als jouw gevoel van eigenwaarde toeneemt en je daardoor dus ook geen respectloos gedrag en onnodige problemen in je leven meer toelaat, dan zul je merken dat je een enorme aantrekkingskracht creëert.

Bach en Star Bloesem therapie ondersteunen je in dit proces en geven je weer de kracht om op jezelf te vertrouwen bij het nemen van beslissingen in je leven, te handelen naar je intuïtie, je ruimte in het leven te nemen en jezelf LIEF te hebben!

Ik gun dit iedereen!
Liefs,
Patrizia

1 Reactie op Eigenwaarde en Zelfrespect:

Comments RSS
goedkope rolex horloge on zondag 15 juli 2018 10:46
This is the very informative content.
Reageren op een reactie

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint